Nieuws

Burgemeester opent Logement De Flierefluiter in Bad Nieuweschans

(Bron: www.oldambtnu.nl, 30 mei 2023)

Bad Nieuweschans – Aan de Bunderpoort 7 in Bad Nieuweschans vindt op maandag 5 juni om 15.30 uur de feestelijke opening plaats van Logement De Flierefluiter. Een mooi houten chalet, idyllisch gelegen aan een van de laatste restanten van de vestinggracht van Bad Nieuweschans, plaatselijk bekend als ‘De Kolk ‘.

Het chalet heeft een woonkamer met bedbank/keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een groot houten terras aan het water en biedt plaats aan maximaal 4 personen

Opening
De openingshandeling zal worden voltrokken door Burgemeester Cora Yfke Sikkema van de gemeente Oldambt.
De oprichters van Logement De Flierefluiter, Onne en Edith de Vries-Talma, laten weten dat ze met de bouw van het chalet hebben aangehaakt op de positieve ontwikkelingen in Bad Nieuweschans. Ze doelen daarmee op de recente start van de Coöperatie De Graanrepubliek, die naast de Thermen een prachtige publiekstrekker is.

Bad Nieuweschans, met haar rijke historie, ligt in het mooie Oldambt met al zijn verborgen pareltjes. Steeds meer bezoekers komen hier voor rust en ruimte en om te genieten van de weidse uitzichten
Logement De Flierefluiter biedt hiervoor een unieke mogelijkheid: een verblijf in een prachtig chalet aan de stille oevers van De Kolk.
Voor meer informatie www.logementdeflierefluiter.nl